TIG-svetsare rostfritt till MTR Tech i Stockholm

Om MTR.
MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och tillsammans är vi över 400 tågtekniker, ingenjörer, rangerare, planerare och många fler som möjliggör människors vardag och äventyr. Vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanas fordon i depåer runtom Storstockholm. Inom MTR Nordic AB är vi ca 3500 medarbetare som får samhället att rulla varje dag. Läs mer på MTRNordic.se.

Arbetsuppgifter.
Som svetsare på MTR Tech kommer du att arbeta med att utveckla och livstidsförlänga Stockholms tunnelbanevagnar genom diverse reparationer, modifieringar och underhåll, ett arbete som sker med hög kvalitet och noggrannhet i vår verkstad i Hammarby. Vi har ny och modern utrustning i en arbetsmiljö som vi är mycket stolta över. Du arbetar med svetsning, slipning och kapning, men även andra arbetsuppgifter i form av demontage/montage, reparationer och underhåll ingår i tjänsten. Vi sätter stor vikt vid våra medarbetares möjlighet att växa och utvecklas hos oss och samtliga medarbetare får en individuell utbildningsplan i samband med att din tjänst påbörjas.

Tjänsten avser heltid, tvåskift, med placering i Hammarbydepån, Blåsut.

Kvalifikationer.
Det är höga krav på noggrannhet och säkerhet. Du arbetar systematiskt och gillar att hitta och lösa problem. Du kommer ingå i ett team varför du behöver ha god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt. Tjänsten kan vara fysiskt krävande då det förekommer arbete i trånga utrymmen. MTR är certifierade för svetsstandard SS-EN-15085, vilket ställer höga krav på dokumentation av utförda svetsarbeten.
- Minst 2-3 års erfarenhet som svetsare, helst inom rostfritt arbete.
- Främst erfarenhet av TIG rostfritt. Det är meriterande med erfarenhet av MIG/MAG.
- Erfarenhet av dokumentation, ritningar, wps:er och instruktioner.
- Mycket goda kunskaper inom svenska språket, båda i tal och skrift.

Förmåner.
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård.

Ansökan
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt MTR Tech AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!