Mekaniker till Jopra Bussteknik AB

Om företaget.
Jopra Bussteknik AB är en verkstad för tunga fordon av alla märken. Verkstaden är auktoriserad Iveco buss och lastbil samt AD Truck. Jopra Bussteknik AB startades 2002 och har över 20 års erfarenhet i bussbranschen. Vi erbjuder allt omkring bussreparationer samt montering och kalibrering av alkolås, luftkonditionering och värme. Vi arbetar med många olika partners bland annat Vest och Irisbuss. Dessutom har vi ett reservdelssortiment för Iveco bussar, stora som små. Vi reparerar och servar tillsatsvärmare och tillhandahåller lager för Spheros/Stroco.

Vi är inne i en fas då många avtal ligger framför oss därav söker vi en mekaniker till vår verkstad i Kungälv.


Om tjänsten.

Som mekaniker kommer du att arbeta väldigt brett med reparationer, montage och felsökning på minibussar och mindre transportbilar.

I ditt arbete ingår det även en del kundkontakt. Du kommer att ansvara och leda ditt egna arbete, det innebär att du får ett jobb tilldelat och ser till att färdigställa det genom att felsöka, beställa delar, montera/reparera och till sist även dokumentera arbetet.

Kvalifikationer.
Du som söker tjänsten ska ha en verkstadsteknisk utbildning och erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker. Du ska även ha god kännedom om diagnosverktyg för felsökning. Som person är du engagerad, noggrann och van vid att ta egna initiativ. Det är viktigt att du har god kunskap i svenska språket, både i tal och i skrift.

Ansökan
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Jopra Bussteknik AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!