Kontakta våra säljare!

Hasse Larsson
Försäljning

                        Tel: +46 (0) 430 48 108                          Hasse@werkstadsfolket.se

Alexander Johansson

Försäljning     
Tel: +46 (0) 430 48 108
Alexander@werkstadsfolket.se
.

Vad vi erbjuder.
Vi har arbetat med rekrytering och uthyrning av personal sedan 1993. Vår bakgrund som entreprenörer och småföretagare gör oss skickliga på att förstå våra kunders förutsättningar och bedöma deras behov. Vi värderar långsiktiga kundrelationer och vill bidra till ett starkare näringsliv.

Kontakta oss om ni har ett behov av att se över er bemanning. Vi kan hjälpa till både när det gäller en brådskande inhyrning samt om ni behöver rekrytera en ny medarbetare utifrån ett långsiktigt behov.

Varför Werkstadsfolket?
Det finns många kriterier att väga in när det gäller att välja leverantör. Beslutet fattas både utifrån hårda och mjuka parametrar. Vår ambition är inte att lägga fokus enbart på prislappen utan att lyfta fram andra kvaliteter som i slutänden betyder mer för totalkostnaden när ett projekt summeras.

Vårt uppdrag sträcker sig nämligen längre än till kundens tröskel vilket innebär att vi presenterar helhetslösningar som fokuserar på att skapa största möjliga värde för kunden. Det kräver att vi är minst lika lyhörda och närvarande under projektets gång som vi är i den förberedande fasen.

Våra kunder väljer oss för att vi erbjuder följande fördelar:

 • Enkelhet
  Slipp tidskrävande rekrytering, personaladministration och svårbudgeterade sjuklöner. 
  Många företagare upplever att de har så mycket att göra att de inte hinner med att rekrytera personal. Både rekrytering och personaladministration är tidskrävande och alla vill lägga tid och energi på sitt kärnområde. Personal är vårt kärnområde.
 • Flexibilitet
  Anpassa personal efter produktionstoppar och tillfälliga projekt.
  En av svenska företags stora utmaningar är att över tid ha en god balans mellan anställd personal och arbetskraftsbehov. Under senare år har betydligt fler funnit inhyrning som ett bra sätt att skapa en buffert som lättare gör att denna balans uppnås.
 • Träffsäkerhet
  Effektiva urvals och matchningsprocesser leder till bättre anställda.
  Vi har arbetat med uthyrning och rekrytering av personal sedan 1993 och har byggt upp både system och fingertoppskänsla för att skapa optimal matchning mellan personalbehov och rätt kandidat. En felrekrytering är dyrt och tråkigt, men en fullträff kan lyfta företaget till nya höjder.
 • Nöjd-kund-garanti
  Vi garanterar att kandidaterna lever upp till dina förväntningar - annars fritt byte eller avslut. Oavsett om det gäller uthyrning eller rekrytering så erbjuder vi alltid våra kunder en möjlighet att först prova på kandidaten. När det handlar om människor finns det nämligen alltid okända faktorer. Vi ger dig chansen att avgöra om du är nöjd och först därefter gå vidare.
Hyra personal.
Om du behöver tillfällig utökning av din personalstyrka alternativt inte vill anställa så kan du hyra in personal från oss.
Inhyrningen möjliggör att snabbt få in yrkeskunnig personal som matchar ditt behov och sedan lika enkelt avveckla dem när behovet upphör. 
Vi är arbetsgivare och står för personalens samtliga kostnader vad gäller lön, sjukersättning, försäkringar osv. Du betalar endast ett fast pris per arbetad timme.

Rekrytering.
Om du har annat för dig än att gå igenom hundratals ansökningar och spendera dagar med anställningsintervjuer så hör gärna av dig.
Du vet vad du vill ha och vi letar upp rätt personer. Enklaste sättet är, att du talar om för oss vilka färdigheter personen behöver ha och vilken personlighet du föredrar. Därefter berättar vi för dig hur vi måste göra för att hitta denna person och vad det kommer att kosta.

Svetsansvar.
För er som har krav på svetsansvar så kan ni köpa den tjänsten av oss.
Kontakta oss för mer information.