Kontakta våra säljare!

Alexander Johansson

Tel: +46 (0) 430 48 108
alexander@werkstadsfolket.se

Hasse Larsson

Tel: +46 (0) 430 48 108
hasse@werkstadsfolket.se

Nöjd-kund-garanti
Prova 3 dagar - ifall det inte fungerar kostar det ingenting! Vi garanterar att kandidaterna lever upp till dina förväntningar - annars fritt byte eller avslut. Oavsett om det gäller uthyrning eller rekrytering så erbjuder vi alltid våra kunder en möjlighet att först prova på kandidaten. När det handlar om människor finns det nämligen alltid okända faktorer. Vi ger dig chansen att avgöra om du är nöjd och först därefter gå vidare.

Hyra eller rekrytera ?

  • Hyra personal
    Inhyrningen möjliggör att snabbt få in yrkeskunnig personal som matchar ditt behov och sedan lika enkelt avveckla dem när behovet upphör. Vi är arbetsgivare och står för personalens samtliga kostnader vad gäller lön, sjukersättning, försäkringar osv. Du betalar endast ett fast pris per arbetad timme. Om du behöver tillfällig utökning av din personalstyrka alternativt inte vill anställa så kan du hyra in personal från oss.
  • Rekrytering
    Om du har annat för dig än att gå igenom hundratals ansökningar och spendera dagar med anställningsintervjuer så hör gärna av dig. Du vet vad du vill ha och vi letar upp rätt personer. Enklaste sättet är, att du talar om för oss vilka färdigheter personen behöver ha och vilken personlighet du föredrar. Därefter berättar vi för dig hur vi måste göra för att hitta denna person och vad det kommer att kosta.