Verkstadstekniker till Protoma i Luleå

Protoma Luleå.
Protoma växer och söker nu en driven och engagerad verkstadstekniker som ska vara del av verkstaden i Luleå. Luleås enhet har som målsättning att ge industrin och entreprenadbranschen i Norrland lokal service med hög kvalité och tillgänglighet. Verkstan består idag av tre delar:

- Hydraulikverkstad, där vi genomför tillverkning och renovering av hydraulcylindrar mot industrin och entreprenadföretag.

- Serviceverkstad, som också är en auktoriserad servicepartner av mobilkranar av märken som HIAB, Pallfinger och Fassi.
- Samt en Parker Store butik, med produkter inom hydraulik, ledningskomponenter, pneumatik och filtrering.


Om tjänsten.

Som verkstadstekniker kommer du ingå i vårt team i Luleå och du kommer arbeta som mekaniker. Arbetsuppgifterna kan variera men din huvudsakliga uppgift är att genomföra reparationer, kontrollera och inspektera hydraulcylindrar. Samt kran service på entreprenadmaskiner.

Kvalifikationer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har ett stort intresse för maskiner och ett driv för felsökning och service. Vi tror du har erfarenhet som underhållsreparatör, mekaniker eller hydraultekniker. Du är ansvarsfull, flexibel, plikttrogen och har en mycket bra problemlösnings-/felsökningsförmåga för att metodiskt kunna hitta rotorsaken till problemen som uppstår samtidigt som du är ordningsam i ditt arbete.
Arbetet kommer till viss del att vara teambaserat vilket ställer krav på god samarbetsförmåga samtidigt som arbetet många gånger också är självständigt och ställer krav på förmåga att arbeta på egen hand. Vidare innebär också arbetet att du har god social kompetens och kan möta både kunder och kollegor på ett bra sätt.


Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Protoma AB.

Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!