Verkstadstekniker till Protoma i Landskrona

Om företaget.
Protoma är en heltäckande samarbetspartner med stort tjänsteutbud och innovativa produkter för ett kostnadseffektivt underhållsarbete. Med stor kompetens inom bla mekaniska tätningar, box/flänspackningar, lagerskydd, cylinderavtätning, kompensatorer och oljerening. Protoma ansvarar för att renovera, underhålla, balansera, utbilda samt analysera. Protoma utför enstaka serviceinsatser eller helhetsansvar på större stoppjobb. Protomas organisation är uppbyggd med avsikt att skapa god service och utomordentlig support för våra kunder med spetskompetens inom industriell avtätningsteknik!

Om tjänsten.

Som servicetekniker hos Protoma i Landskrona så är huvudsysslan att reparera/renovera/serva och installera olika typer utav pumpar. Du kommer även att arbeta med elmotorer, hydraulcylindrar, bälgar och fläktar. Tjänsten innebär att du utför service och uppgradering utav roterande, hydraulisk och statisk utrustning.
Du kommer att arbeta på verkstaden i Landskrona där du kommer att utföra serviceuppdrag, kundkontakt, hjälpa till vid frågor och problemlösning.
Men även vara ett stöd och bidra med kunskap till den interna säljorganisationen.

Kvalifikationer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har ett stort intresse för maskiner och ett driv för felsökning och service. Vi tror du har erfarenhet som underhållsreparatör, mekaniker eller hydraultekniker. Det är viktigt att du är bra på felsökning och problemlösning. Som person är du ansvarsfull och flexibel samt gillar ordning och reda på arbetsplatsen. Erfarenhet inom roterande utrustning, teknisk utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet inom service och reparationer av mekanisk utrustning så som pumpar, motorer, transportskruvar, bälgar etc. Arbetet kommer till viss del att vara teambaserat vilket ställer krav på god samarbetsförmåga samtidigt som du också måste kunna arbeta på egen hand när så krävs.

Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Protoma AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!