Verkstadsmekaniker till Pan Trading Machinery AB i Upplands-Bro

Om företaget.
Pan Trading är ett av Nordens ledande bolag vad gäller försäljning av begagnade entreprenadmaskiner. Vi anser oss ha en av Stockholms mest kompletta verkstäder för att ta hand om entreprenadmaskiner både internt och externt.
De varumärken på maskiner vi främst arbetar med är Caterpillar och Volvo, men vi arbetar också med andra varumärken som t ex Hitachi, Liebherr, Komatsu, Doosan, Eurocomach, m.fl.
Verksamheterna ingår i en familjeägd koncern som haft en kraftig tillväxt och god lönsamhet de senaste åren. Vi sitter i egna och nybyggda lokaler i ett expansivt område i Kungsängen och bolagens kunder utgörs av företag i framför allt Sverige, Norden och Europa.

Om tjänsten.
Som verkstadsmekaniker arbetar du bland annat med installation och montage av utrustning på entreprenadmaskiner som ska ut till kund. I detta arbete ingår det vanligt förekommande verkstadsuppgifter så som mekanik, hydraulik och även kabeldragning. Utöver arbete på verkstad förekommer det även fältarbete. Då arbetar du med reparation och felsökning av olika entreprenadmaskiner och övrig utrustning ute hos kunder. Du ingår i ett team där vi både på egen hand och tillsammans hjälps åt att färdigställa maskinerna och avsluta arbeten.

Kvalifikationer.

För att passa bra in i tjänsten ska du gärna ha arbetat med att skruva på större fordon så som lastbilar, entreprenadmaskiner eller lantbruksmaskiner. En stor fördel är om du har kunskaper inom motorer, hydraulik, elektronik och är van vid att arbeta med datorer. Som person är du en problemlösare som försöker hitta vägar genom problem snarare än att stirra dig blind på dom. Du är serviceinriktad och du är driven. Du ser gärna möjligheter att utvecklas inom yrket.
Körkort B är ett krav.


Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Pan Trading Machinery AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!