Verkstadsmekaniker till Malwa Forest AB i Skene

Om Malwa Forest AB
Malwa Forest utvecklar och tillverkar kompakta gallringsmaskiner för en mer skonsam skogsskötsel. Våra maskiner kräver inga stickvägar. De kryssar fram mellan träden i stående skog utan att orsaka skador på mark och miljö. Modellprogrammet består av professionella skördare, skotare och kombi.
Företaget grundades 2009 och är idag marknadsledande i Sverige inom vårt segment. Intresset från andra länder ökar stadigt och vi räknar nu med att mer än varannan Malwa går på export. Utveckling och tillverkning sker i vår anläggning i Skene mellan Borås och Varberg och bara 25 minuter med bil från Göteborg-Landvetter Flygplats.

Om tjänsten.
Som verkstadsmekaniker på Malwa så kommer du att mecka och reparera på nya och begagnade skogsmaskiner. Du kommer att arbeta med maskiner för slutleverans till kund och med  reparation/iordningställande av inbytes maskiner. Det kan även bli aktuellt med arbete ute på fält hos kunder.

Kvalifikationer.
För att vara en framgångsrik verkstadsmekaniker hos Malwa, är det viktigt att du besitter gedigen kunskap inom hydraulik och helst har praktisk erfarenhet inom områden som Skog/Entrepenad eller Lantbruksmaskiner.
Utöver denna tekniska kompetens krävs det också att du har starka sociala färdigheter och en utpräglad serviceinriktning. Vi ser positivt på din förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för dina uppgifter, samt att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Flexibilitet är en annan viktig egenskap då arbetsförhållandena kan innebära att du behöver arbeta under obekväma arbetstider. 
Resor kan förekomma i Sverige och utomlands.


Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Malwa Forest AB.  
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!