Verkstadsmekaniker manuell svarv och fräs till Lifts All i Järfälla

Om företaget
Lifts All AB är en svensk leverantör och tillverkare av komplett lyftutrustning för produkt- och materialhantering till industri, lager och pharma. Vi har tillverkat över 4500 olika lyftslösningar till våra kunder och återförsäljare världen runt. Med våra lyftsystem kan företag skapa en bättre arbetsmiljö genom att ersätta manuella lyft och reducera förslitnings- och arbetsrelaterade skador. Vi har en gedigen erfarenhet av skräddarsydda lyfthjälpmedel med försäljning, utveckling och produktion under samma tak i Stockholm. Vi erbjuder ett komplett och ergonomiskt lyftsystem som är snabbt, säkert och enkelt att använda.

Om tjänsten
Som verkstadsmekaniker kommer du att vara en viktig pusselbit i vårt företag. Du kommer att ha en betydande roll med arbetsuppgifter så som kapning, svarvning, fräsning och borrning utifrån produktionsritningar. Vi arbetar mycket med enstyckstillverkning så det är viktigt att du har lång erfarenhet av manuella maskiner.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av skärande bearbetning med manuella maskiner. Du är van vid vanligt förekommande verkstadssysslor. Du kan använda dig av de flesta redskap och verktyg på en verkstad. Som person är du en problemlösare med tekniskt intresse som vill leverera kvalitativa produkter på ett effektivt sätt.

Ansökan

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Lifts All AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på

Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!