Verkstadschef till Lantmännen Maskin i Staffanstorp

Om Tjänsten.
Som verkstadschef på Lantmännen Maskin i Staffanstorp ska du, tillsammans med butik- och reservdelschefen och säljaren på orten, leda och utveckla verksamheten på bästa sätt.
Brinner du för ledarskap och att jobba nära verksamheten?
Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Nu behöver vi bli fler och söker en Verkstadschef till vår anläggning i Staffanstorp.

Dina arbetsuppgifter.
Din huvudsakliga uppgift som Verkstadschef är att se till att verksamheten utvecklas med lönsamhet, att kunderna är nöjda och att din personal är kompetent och motiverad. Du har fullt personal- och budgetansvar för verkstadsaffären och den lokala verksamhetens lönsamhet. I tjänsten ingår bland annat kundmottagning, planering och fördelning av servicearbeten och ansvar för faktureringen. Du leder ett team som idag består av 7 mekaniker och en administratör. Du rapporterar till regionchefen.

Det här behöver du för att lyckas och trivas.
- Erfarenhet av arbetsledning och kundkontakter
- Erfarenhet från lantbruksbranschen, gärna i en ledande befattning
- Meriterande om du har en teknisk utbildning för tunga fordon, gärna med fokus på lantbruksmaskiner
- Förmåga att inspirera och engagera människor omkring dig
- Analytisk förmåga och god datorvana
- Erfarenhet av LEAN production

Vi ser gärna att du också har erfarenhet av liknande befattningar och är van att hantera kundkontakter. Meriterande är övergripande kunskaper inom jordbruks-, entreprenad- och/eller fordonsbranschen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt för oss att du är affärsmässig, har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift samt har en god administrativ förmåga. Du är prestigelös, initiativrik och trivs med att ta ansvar och att själv fatta beslut. Du har ett lösningsfokuserat arbetssätt och har en god känsla för service och samarbete med såväl kollegor, medarbetare som kunder.

Vad Lantmännen erbjuder dig.
Vi vill att du ska utvecklas och växa hos oss. Därför erbjuder vi dig både interna och externa utbildningar – så att du alltid ska ha kunskap om den senaste tekniken. Som en del av Lantmännen-koncernen får du ännu fler utvecklingsmöjligheter i olika riktningar. Det här kan, med andra ord, vara starten på en spännande framtid hos oss.

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Jönköping. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Om ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Lantmännen Maskin.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!