Verkstadschef till Lantmännen Maskin i Mörarp

Om Tjänsten.
Lantmännen Maskin i Mörarp söker nu en Verkstadschef för att tillsammans på orten leda och utveckla verksamheten på bästa sätt.
Brinner du för ledarskap och att jobba nära verksamheten? Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Nu behöver vi bli fler och söker en Verkstadschef till vår anläggning i Mörarp. Är du redo att göra skillnad?

Dina arbetsuppgifter.
Din huvudsakliga uppgift som Verkstadschef är att se till att verksamheten utvecklas med lönsamhet, att kunderna är nöjda och att din personal är kompetent och motiverad. Du har fullt personal- och budgetansvar för verkstadsaffären och den lokala verksamhetens lönsamhet. I tjänsten ingår bland annat kundmottagning, planering och fördelning av servicearbeten och ansvar för faktureringen. Du leder ett team som idag består av 6 mekaniker och en verkmästare. Du rapporterar till regionchefen.

Det här behöver du för att lyckas och trivas.
• Erfarenhet av arbetsledning och kundkontakter
• Erfarenhet från lantbruksbranschen, gärna i en ledande befattning
• Meriterande om du har en teknisk utbildning för tunga fordon, gärna med fokus på lantbruksmaskiner
• Förmåga att inspirera och engagera människor omkring dig
• Analytisk förmåga och god datorvana

Vad vi erbjuder dig.
Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Mörarp.

Om ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Lantmännen Maskin.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!