Verkmästare till Maskinia AB i Staffanstorp

Om förtaget.
Maskinia AB är generalagent i Sverige för Doosan, Case & Bergmann. Företaget har sitt huvudkontor i Linköping med filialer i Stockholm, Göteborg, Uddevalla, Jönköping, Kalmar, Trelleborg och Staffanstorp. Verksamheten omfattar försäljning av nya och begagnade entreprenadmaskiner, service och reservdelsförsäljning. Maskinia AB startades 1984 i Linköping, har ca 80 anställda och omsätter 550 MKR. Läs mer på www.maskinia.se.

Om tjänsten.

I rollen som verkmästare på Maskinia AB i Staffanstorp kommer du att vara den centrala punkten för all service för entreprenadmaskiner. Som verkmästare kommer du att leda och fördela arbetet för våra mekaniker och vara behjälplig i deras arbete samt vara ansiktet utåt för våra kunder. Du kommer arbeta tätt tillsammans med mekanikerna, reservdelsavdelningen och maskiner/redskap dessutom kommer du samarbete med vår anläggning i Trelleborg. Tjänsten innehåller en hel del administrativa arbetsuppgifter.

I dina ansvarsområden ingår främst:
- Direkt kundkontakt, arbeta kontinuerligt med att upprätthålla goda relationer till kunderna.
- Du kommer att ha arbetsledaransvar.
- Du ansvarar för en säker och hälsosam arbetsmiljö.
- Vara behjälplig på reservdelsavdelningen.

Du rapporterar till Platschefen i Trelleborg.

Vem är du?
- Du har en god teknisk kompetens och det är en meriterande om du har arbetat med lastbilar, lantbruks- eller entreprenadmaskiner.
- Vidare har du ett intresse för ledarskap och utveckla dina medarbetare. 
- Du har goda kunskaper i engelska.
- Du bör ha grundläggande kännedom om Office-paketet. 

För att vara framgångsrik som verkmästare tror vi att du är kund-, service- och lösningsinriktad. Du är strukturerad, noggrann, ansvarskännande, energisk, social och relationsorienterad i din framtoning. Du knyter många kontakter både internt och externt vilket ställer stora krav på att du är serviceinriktad och professionell i ditt bemötande.

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Maskinia AB.  
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!