Verkmästare Söderberg & Haak i Staffanstorp

Om företaget.
Söderberg & Haak grundades 1866 och är i dag en av de största privata aktörerna inom svensk lantbruksmaskin- och entreprenadmaskinshandel. Vi ser oss som ett serviceföretag med uppgift att förse svenska lantbrukare och entreprenörer med teknik som gagnar effektivitet och ekonomi. Försäljning, service och reservdelsförsörjning sker via ca 35 försäljningsställen från Ystad i söder till Kiruna i norr. Våra största varumärken är Komatsu, Bomag, Deutz-Fahr, Amazone, Krone, Dal-Bo.
Söderberg & Haak ägs till 100 % av Malmöbaserade Mellby Gård AB.

Då nuvarande verkmästare går vidare i organisationen med andra uppdrag söker vi nu en ersättare.


Arbetsuppgifter.
I rollen som verkmästare på Söderberg & Haak i Staffanstorp kommer du att vara den centrala punkten för service på entreprenadmaskiner och traktorer.
I dina ansvarsområden ingår främst:
- Direkt kundkontakt.
- Personalansvar och arbeta tillsammans med dina servicetekniker.
- Du ansvarar för säkerheten och arbetsmiljön.
- Arbeta tillsammans med reservdelssäljare och entreprenadmaskinssäljare.
- Budgetansvar för avdelningen.
- Arbeta tillsammans med ledning och övriga kollegor för samordning.

Kvalifikationer.
Du har en god teknisk kompetens och det är en fördel om du har arbetat med entreprenad eller lantbruksmaskiner. Du har tidigare arbetat med service- och produktfrågor inom lantbruks eller entreprenadssektorn. Du jobbar troligen redan idag som verkmästare eller tekniker. Du har goda kunskaper inom hydraulik, elektronik och IT/data. Vidare har du ett intresse för ledarskap och utveckla dina medarbetare. Tidigare personalansvar är meriterande. Du har också goda kunskaper i engelska och Office-paketet. För att vara framgångsrik som verkmästare tror vi att du är kund-, service- och lösningsinriktad. Du är strukturerad, noggrann, ansvarskännande, energisk, social och relationsorienterad i din framtoning. Du knyter många kontakter både internt och externt vilket ställer stora krav på att du är serviceinriktad och professionell i ditt bemötande.

Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Söderberg & Haak AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!