Värmepumpsinstallatör till Teo-Kyl Sweden AB i Hässleholm

Teo-Kyl Sweden AB
Tore Elof Olsson startade 1964 företaget med att bygga och serva andelsfrysar som då var i ropet innan hushållsfrysen blev var mans egendom. Företaget har fortfarande sitt säte i Hässleholm och har de senaste åren haft en fantastisk utveckling och omsätter nu över 80 miljoner och har fler än 30 medarbetare. Företaget arbetar idag med kyla för livsmedel, frukt & grönt, industri samt komfortkyla. Sedan ett antal år arbetar Teo-Kyl även med värmepumpar för fastigheter.
Teo-Kyl har i år blivit del av Francks Kylindustri AB. Det bidrar till att företaget kan fortsätta utvecklas och jobba framåt.

Arbetet
Du kommer att arbeta med installation av värmepumpar ute hos våra kunder.
Det är främst installation av luft/vatten-pumpar för villor och mindre fastigheter.
Efterhand som du blir mer erfaren får du även arbeta med service och reparationer.

Kompetens och erfarenhet
Följande är krav för denna tjänst:
- B-körkort.
- God svenska i tal och skrift eftersom du har direktkontakt med våra kunder.

Följande kunskaper är meriterande för denna tjänst:
- VVS-erfarenhet, rördragning och installationer.
- Montagearbete.
- Kylbehörighet.

Om du bara har VVS-erfarenhet kommer du långt i den här tjänsten men ditt mål är att utvecklas till en komplett installatör med kylbehörighet.

Personliga egenskaper
Som person är du en initiativtagare och engagerad problemlösare. Eftersom du arbetar ute hos våra kunder och har direktkontakt med dem sätter vi även stort värde på din sociala förmåga. Du är en handlingskraftig person som inte är rädd för hugga i när det behövs.
Har du rätt personlighet och ett tekniskt intresse så kommer vi långt för då har vi rätt förutsättningar för att utbilda dig till en framgångsrik kollega.

Varför du ska jobba hos oss på Teo-Kyl Sweden AB
Vi är ett expansivt företag i en framtidsbransch. Värme och kyla blir allt viktigare när det kommer till effektiv energianvändning och styrning av inomhusklimat.
Den här tjänsten riktar sig mot konsumentmarknaden men vårt största ben i verksamheten är livsmedelskyla i butiker. Då vi nu dessutom ingår i Francks Kylindustri AB, som har de tunga uppdragen i branschen inom industriinstallationer, så finns det stora möjligheter för dig som är framåt och vill vidareutbilda dig och utvecklas inom yrket och företaget.

Om ansökan
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Teo-Kyl Sweden AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med Werkstadsfolkets personalchef: Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!