Utrustningstekniker till Söderberg & Haak i Staffanstorp

Om företaget.
Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare i hela landet. Vi marknadsför ledande varumärken som Komatsu, BOMAG, Deutz-Fahr, Krone, Amazone, DALBO och Geringhoff.

Dina arbetsuppgifter.

I rollen som utrustningstekniker arbetar du i vår utrustningsverkstad, tillsammans med fyra tekniker, med att utrusta Komatsu, BOMAG och viss del lantbruksmaskiner

Det gäller montage av redskap, utrustningar och tillbehör på nya entreprenadmaskiner samt färdigställande för direktleverans till kund.


Det här behöver du för att lyckas och trivas.

Vi söker dig som arbetar som mekaniker (erfarenhet av entreprenadmaskiner är ett plus). Du har gärna fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik samt svetsning är ett krav.

  • Svenska och engelska är ett krav, inte minst då många av våra manualer även är på engelska.
  • Som person är du serviceinriktad och van att arbeta självständigt och ska kunna fatta egna beslut. Du är noggrann, lösningsinriktad och tar ansvar.
  • B-körkort är ett krav och det är meriterande med truckkort och travers
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är prestigelös, initiativrik och trivs med att ta ansvar och att själv fatta beslut. Du har ett lösningsfokuserat arbetssätt och har en god känsla för service och samarbete med såväl kollegor, medarbetare som kunder.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Söderberg & Haak.  
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!