Underhållstekniker till SWEP lnternational AB i Landskrona

SWEP lnternational AB
SWEP är ett svenskt globalt tillverkningsföretag med huvudkontor i Landskrona. Tillverkningen fokuserar på lödda värmeväxlare och relaterade produkter och tjänster för luftkonditionering, kyla, värme, fjärrvärme och industriapplikationer. Lödda plattvärmeväxlare är ett effektivt sätt att överföra värme från ett medium till ett annat.

SWEP startades 1983 av en liten grupp värmeteknikpionjärer. SWEP var ett av de första företagen som lanserade lödda värmeväxlare på marknaden.
Idag finns SWEP representerat i mer än 50 länder, och har egen säljkår i mer än 20 länder. SWEP har fabriker i Sverige, USA, Malaysia, Slovakien och Kina.

Om tjänsten
Underhållsavdelningen på SWEP ansvarar för att maskinparken fungerar optimalt både idag och många år framåt.
Som Underhållstekniker hos oss på SWEP kommer du framförallt att få arbeta med reparationer och
service på våra maskiner, med inriktning på våra press linjer. Vi jobbar med TPM, Total Productive Maintenance, på SWEP vilket innebär att en del av rollen kommer att fokusera på förebyggande underhåll.
I det dagliga arbetet så kommer du att få arbete med felsökning av maskinerna, samt reparation av hydrauliska och pneumatiska system. Det kommer också att finnas vissa administrativa delar i arbete t.ex. dokumentering av åtgärder i vårt underhållssystem.

Vi på SWEP tror att alla processer, moment och maskiner kan justeras, förfinas och effektiviseras därför är vårt arbete kring ständiga förbättringar också en viktig del i rollen som tekniker.

Vad söker vi efter?
Vi söker efter någon som har god erfarenhet av att arbete med maskiner och maskinreparationer. Du har ett analytiskt sinne och god förståelse för hur teknik fungerar. Som person ska du vara självgående och driftig men samtidigt ha förmågan att arbeta i team med andra. Dessutom kommer det att ställas höga krav på noggrannhet och struktur i arbetet.

Krav för tjänsten?
• Erfarenhet inom maskinunderhåll.
• Erfarenhet inom hydraulik.
• Goda kunskaper i både tal och skrift i svenska.

Felsökning inom svagström är meriterande.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt SWEP lnternational AB.
Tycker du att det låter intressant?
Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan!
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!