Underhållsmekaniker till Lilla Harrie Valskvarn i Kävlinge

Om företaget.
Lilla Harrie Valskvarn är Sveriges äldsta kvarn och har malt mjöl sedan 1509. Lilla Harrie Valskvarn ingår i familjekoncernen Pågengruppen och är idag en av Sveriges ledande mjölproducenter. Vi maler årligen ca 130 000 ton vete- och rågmjöl i våra två kvarnar; i Kävlinge där också huvudkontoret ligger, samt i Västra Frölunda. Vi vill verka för ett hållbart svenskt jordbruk, en stark svensk livsmedelsproduktion och vill ha ett nära samarbete med våra odlare. Hög kvalitet är vårt signum och vi använder närodlat spannmål som odlats på några få mils radie från våra kvarnar där en stor del av mjölet blir till goda bröd på Pågens bagerier. Ett gott bröd börjar med rena, friska råvaror brukar vi säga.

Om tjänsten.
Som underhållsmekaniker jobbar du nära produktionen med underhåll, service och reparation av maskiner. Det finns många olika typer av transportörer samt kvarnar som måste snurra hela tiden. När vi gör om- och nyinstallationer är du med och bidrar med din kompetens och erfarenhet. I din roll som underhållsmekaniker innebär även i viss mån underhåll av fastigheterna. Vi ställer höga krav på driftssäkerhet för att kunna garantera mjölförsörjning till Pågen samt andra kunders bagerier och investerar därför kontinuerligt i vår drift. I rollen kommer du därmed att vara en viktig del av vår organisation om ca 40 personer. Som mekaniker rapporterar du till kvarnchef och placeringsort är i Kävlinge. Visst beredskapsarbete under skörd kan komma att krävas, vilken vanligtvis är i slutet av juli och augusti.

Kvalifikationer.
Tjänsten som underhållmekaniker är bred och varierande. Det innebär att vi söker någon som mekat med det mesta. Som inte är rädd för att ge sig på nya saker och uppgifter.
Följande krav bör du uppfylla:

- Erfarenhet av mekaniskt underhåll och produktion.
- Förmåga att arbeta självständigt och i grupp.
- Erfarenhet av planering och kvalitetsarbete.

Som person är du en positiv problemlösare som ser lösningar där andra kanske ser problem. Du är en lugn och social person som trivs med att samarbeta och vara behjälplig. Du förstår vikten av att arbeta med säkerhet och kvalitet i tanken hela tiden.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Lilla Harrie Valskvarn.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret nedan på denna sida så tar vi resten över telefon!
Välkommen med din ansökan!