Underhållsmekaniker till BmuTek AB i Värnamo

Om BmuTek
Vi är ett ungt företag men med många års erfarenhet av drift, reparation och underhåll främst inom energi. Vårt mål är att erbjuda ett kostnadseffektivt tillståndsbaserat underhåll, där vi med hjälp av analys kan minimera oplanerade underhållsåtgärder. Med hjälp av våra samarbetspartners kan vi samordna lösningar för både små och stora projekt

Om tjänsten
Som underhållsmekaniker arbetar du med service, underhåll och reparation ute hos våra industrikunder. I din roll som underhållsmekaniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:
- Svetsning (Pinne främst)
- Mekanik, t ex lagerbyte m.m.
- Problemlösning
- Felsökning
I dina arbetsuppgifter ansvarar du för att åka ut till kunden och lösa de problem som uppstått. Du kommer att utgå från vår verkstad där du har möjlighet att tillverka delar eller bara för att utveckla nya sätt att underhålla och förbättra maskiner.
Arbetstiden är förlagd på dagtid.

Om dig
Vi letar efter dig som är en problemlösare med bred erfarenhet inom verkstad, service och underhåll. Du är van vid att skruva och meka och är flexibel samt ser möjligheter och lösningar där det finns problem. Då tjänsten innebär möten med våra kunder ser vi gärna att du har social förmåga och förstår värdet av service.
Körkort är ett krav
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och viljan att utvecklas i yrket.

Om ansökan
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt BmuTek AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med Werkstadsfolkets personalchef: Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!