Underhållsmekaniker på dagskift helg till Elcowire i Helsingborg

Om arbetsplatsen
Elcowire bidrar till den globala omställningen inom förnybar energi och levererar koppartråd, kopparlinor, profiler och ledarmaterial av koppar, kopparlegeringar och aluminium. Våra lösningar möjliggör effektiv överföring av energi och finns i allt från elfordon till kraftöverföring inom och mellan länder – ovan och under jord. Våra kunder finns över hela världen. Vi är ett svenskt bolag med verksamhet i Helsingborg och Hettstedt, Tyskland. Vi är ca 400 medarbetare och har en årlig produktion på ca 300,000 ton. Elcowire ingår i Liljedahl Group.

Arbetsuppgifter
Du arbetar i huvudsak med akut avhjälpande och förebyggande underhåll på maskinerna och utrustningar på anläggningen. Arbetet kommer innebära problemlösning och felsökning, där du både arbetar självständigt och tillsammans med andra mekaniker och elektriker. Ni kommer ha ett nära samarbete med både ledning och driftsoperatörer i arbetet med ständiga förbättringar. Du kommer ingå i vårt underhållsteam där vi hjälps åt och tillsammans jobbar för att skapa en trevlig arbetsplats. Vi värdesätter vår förmåga att förändras, anpassa oss och leverera. Målet på underhållsavdelningen är att öka driftsäkerheten.
Arbetsschema dagskift helg:
Fred 14:00– 22:00

Lörd 06:00– 18:00

Sönd 06:00– 18:00


Kvalifikationer

Vi ställer följande krav på tjänsten.
- Erfarenhet av arbete i verkstad eller likvärdigt arbete.
- Grundläggande datorkunskaper i Office.
- Behärskar svenska i tal och skrift.

Det är även meriterande men inget krav om du besitter kompetenser inom.
- Svetsning.
- Hydraulik.
- Förebyggande och avhjälpande underhåll.
- Felsökning.
- Grundläggande datorkunskaper i underhållssystem (Maintmaster).

Personliga egenskaper.
För att trivas i rollen är du samarbetsorienterad och anpassar dig och hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet. Du är också strukturerad och arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines. Du bör trivas bra med att jobba natt.

Ansökan

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Elecowire AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!