TIG-svetsare till Pice AB i Älmhult

Om företaget.
Pice AB konstruerar och tillverkar rostfria pooler till både privatpersoner och företag med hög kvalitet. Våra projekt/uppdrag ser olika ut och den ena dagen är oftast inte den andra lik. Vi är ett företag med platt organisation, hög teamkänsla som präglas av samarbete, nyfikenhet och en vilja av att påverka och göra skillnad.  Styrkan med oss är den samlade erfarenheten där du kan bolla tankar, idéer och lösningar i teamet. I dagsläget har vi på Pice AB 18 anställda.

Om tjänsten.
Vi söker just nu en/flera erfarna svetsare till vår verksamhet i Älmhult. Du kommer företrädesvis att arbeta med TIG-svetsning. Arbetet innebär svetsning i tunnplåt och efter ritning. Du kommer även att behöva utföra montage på plats hos kund, då ofta med övernattning.
Övriga arbetsuppgifter i en tunnplåtsverkstad förekommer frekvent.

Kvalifikationer.
Vi söker dig med svetsutbildning, gärna med minst 5 års erfarenhet inom TIG-svetsning  Du bör ha vana vid ritningsläsning, då särskilt vyplaceringar och svetsbeteckningar.Tjänsten innebär en del resor, därför bör du vara flexibel och ha möjlighet att vara borta ibland. Vi ställer krav på att du kan kommunicera bra på svenska eller engelska samt minst körkort B.

Meriterande är:
- Övriga kunskaper inom svetsning så som MIG, MAG och rörtråd.
- Heta Arbeten utbildning.
- Licenser inom TIG, typ 141 (rostfritt).
- Datorvana.
- Erfarenhet inom montage på plats hos kund.
- Innehar truck- och traverskort.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, självgående, gillar högt tempo, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga då även arbete sker ute hos våra kunder. Du är händig och engagerad samt har lätt för att ta till dig instruktioner och direktiv.

Om ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Pice AB.

Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!