TIG-svetsare till Metector AB i Markaryd

Metector AB
Metector bildades 1997 i Markaryd och är ett företag inom tillverkningsindustrin. Du hittar oftast inslag av deras produkter i offentliga miljöer, då många av deras kunder återfinns bland högkvalitativa formgivare och möbelproducenter. Att arbeta nära och med sina kunder är ett kännetecknande drag för Metector.

Metector söker en TIG-svetsare till Markaryd.
Du erbjuds ett omväxlande arbete med fokus på hög kvalitet. Låter det intressant?

Tjänsten som de nu erbjuder innefattar främst:
• Höga kunskaper i TIG-svetsning, men även kunskaper i MIG-svetsning krävs.
• Utvecklingsmöjligheter för en person som vill vara med vid framtagning av prototyper till våra kunder.

Du erbjuds ett omväxlande arbete då de oftast kör korta serier med närhet till kund.

Om tjänsten.
Vi söker nu nästa kollega som kan vara en del av vårt team i Markaryd! Vi svetsar bland annat stålramar till möbler. Vi har mycket höga krav på finish i vår tillverkning.
I rollen som svetsare hos oss får man jobba med framförallt TIG-svetsning. Men även svetsning med MIG förekommer. För rätt person finns det utvecklingsmöjligheter till mer avancerade uppdrag som att vara med om att ta fram och utveckla prototyper till våra kunder.

Du som söker.
Kännetecknas av att vara självgående, noggrann och gör alltid det där lilla extra för att även våra kunders slutprodukt ska kunna hålla hög kvalitet. Vidare är du som person flexibel och kan hantera tillfälliga toppar i produktionen med ett stundtals högre tempo utan att för den delen tumma på kvaliteten. Du tar mycket eget ansvar men trivs även med att vi i tillverkningen tillsammans kan hitta en bra effektivitet och kvalitet i leveransen till våra kunder.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Metector AB.
Tycker du att det låter intressant?
Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan!
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!