TIG-svetsare till Hema Rostfritt AB i Älmhult

Om företaget
HEMA Rostfritt AB är ett familjeföretag som grundades 1971. Under verksamhetens nästan femtioåriga historia har målsättningen alltid varit att arbeta nära kunderna och ofta delta i utvecklingen av nya produkter och kundspecifika lösningar. Att bidra med erfarenhet från arbete med rostfritt material, från de kunniga medarbetarna, har visat sig vara ett framgångskoncept för att ha full kontroll på tillverkningen och i slutändan kunna leverera kvalitetsarbete i tid till kunderna.

Dina arbetsuppgifter.
I rollen som svetsare hos HEMA kommer du att jobba varierat med olika delar inom svetsning och plåtslageri. Du kommer bland annat jobba med svetsning av olika komponenter samt valsa, bocka och kanta. Du kommer i huvudsak att arbeta med rostfritt stål.

Din profil.
Vi söker dig som trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är prestigelös och kan arbeta med olika uppgifter inom företaget. Arbetet kommer till största del att ske självständigt men självklart med stöd från erfarna kollegor. Med din positiva inställning bidrar du inte bara med kunskap utan även till den härliga gemenskapen som finns på företaget.

Skallkrav.
- Svenska i tal och skrift.
- Tidigare erfarenhet av TIG-svetsning.

Meriterande.
- Svetslicens.
- Erfarenhet inom grovplåtslageri.
- Erfarenhet av MIG/MAG-svetsning.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Hema Rostfritt AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!