TIG-svetsare, rostfria rör, för projekt på verkstad i Varberg

Werkstadsfolket Bemanning i Laholm AB.
Werkstadsfolket är ett bemannings- och rekryterings bolag som hjälper företag inom verkstad och industri att hitta personal med rätt kompete
ns. Vi har vårt kontor i Laholm men vi är verksamma i hela södra Sverige. Vi har varit verksamma sedan 1993 så vi har lång erfarenhet i branschen. Vi är ISO-certifierade för att säkerställa kvalitet och arbetsmiljö. 

Nu söker vi efter en duktig TIG-svetsare för ett uppdrag som startar omgående och håller på fram till och med juni. Kan eventuellt bli längre. 


Dina arbetsuppgifter.
Arbetet består till största del av både montage och svetsning av rostfria rör. Du ska efter ritning kunna ta fram material, kapa och bocka, montera och slutligen svetsa ihop detaljerna. Jobbet utförs på verkstad, där man i omgångar bygger kundanpassade maskiner med mycket rördragning.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har ett antal år i branschen med erfarenhet av både montage och svetsning av rör. Eftersom vi är ett mindre företag är det viktigt att du kan arbeta så väl självständigt som i team. Du måste vara engagerad och vara beredd på att kunna lösa problem som dyker upp under arbetets gång. Det är också en fördel om du även har erfarenhet av allmänt verkstadsarbete.

Ansökan.
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan!
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!