TIG-svetsare för konsultuppdrag

Werkstadsfolket Bemanning i Laholm AB.
Werkstadsfolket är ett bemannings- och rekryteringsbolag som hjälper företag inom verkstad och industri att hitta personal med rätt kompetens. Vi har vårt kontor i Laholm men vi är verksamma i hela södra Sverige. Vi har varit verksamma sedan 1993 så vi har lång erfarenhet i branschen. Vi är ISO-certifierade för att säkerställa kvalitet och arbetsmiljö.
Just nu söker vi förstärkning i form av Tig-svetsare för uppdrag hos några av våra kunder i Göteborgs- Ulricehamns- och Jönköpingstrakten.

Om tjänsten.
Det är i huvudsak svetsning i tunnplåt med höga krav på finish. Men vi har även ett längre projekt för en rörsvetsare. Du ska ha lång erfarenhet av Tig-svetsning och ritningsläsning. Det kan förekomma svetsning i olika typer av material och tjocklekar.
Tjänsterna är konsultuppdrag hos våra kunder med start omgående och varierande löptid beroende på vilket uppdrag som är lämpligt för dig med tanke på erfarenhet och kompetens.  Om det funkar bra på dessa uppdrag så finns det stora möjligheter att få fler uppdrag och tillsvidareanställning.


Förekommande svetsmetoder.

141

Personliga egenskaper.

- Lagspelare.
- Ansvarstagande.
- Passion för svetsning med hög finish.
- Vara lugn och ta säkerheten på största allvar.

Werkstadsfolket har kollektivavtal med IF-Metall.

Om ansökan

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan!
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!