Tekniker/reservdelstjänst till Komatsu Forest AB i Östersund

Om företaget.

Komatsu Forest är en av världens största tillverkare av skogsmaskiner. Vi har huvudkontor och vår tillverkning i Umeå. Vi är verksamma på alla viktiga skogsmarknader och har ett komplett utbud av maskiner, tjänster, service och reservdelar för det moderna skogsbruket. Vi sysselsätter ca 1400 personer inom vår verksamhet.

Arbetsuppgifter.

Du kommer att utföra servicearbete och reparationer på skogsmaskiner i vår verkstad i Frösön där du även kommer att ansvara för reservdelshanteringen för dina service- och mekanikerkolleger. Det är en varierande tjänst så det är viktigt att du både är en driven servicetekniker samt bra på administrativa tjänster i samband med dokumentering, rapportering och lagerhantering.

Kvalifikationer.
Vi söker dig som inser vikten av bra kundrelationer och hur man skapar dessa.

Vi tror att du är en etablerad servictekniker som söker nya utmaningar som anställd hos oss på Komatsu Forest AB. Kunskaper i att läsa och förstå el- och hydraulscheman är önskvärt. Körkort minst typ B är ett krav. Det är meriterande om du har personcertifikat Kategori V, Heta Arbeten, körkort BE, Truck/Travers kort, samt har svetskunskaper.
God datorvana för administrativa arbetsuppgifter.

Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Komatsu Forest AB.
Det innebär att din ansökan skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!