Tekniker till Nordic Auto El i Malmö

Om företaget
Nordic Auto El är ett av Nordens största företag inom alkolåsmontage, vi är även Sveriges största taxiverkstad. Utöver detta monterar vi också telematik-system, bilinredningar, motorvärmare, billarm och extraljus.
Nordic Auto EL’s verkstäder är belägna i Malmö- Arlöv, Göteborg- Mölndal och Stockholm- Kista.
Idag är vi 28 anställda och har över 70 års samlad bred kunskap kring bilelektronik, installationer och tillbehör.

Om tjänsten
I rollen som tekniker kommer du självständigt arbeta med installation, service och uppdateringar av exempelvis taxameter, alkolås, bilinredningar mm.
Nordic Auto El är en leverantör för den enskilde åkaren men även för de stora fordonsflottorna. Du förväntas ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt läsa och förstå engelska.

Kvalifikationer
Nordic Auto El söker dig som har erfarenhet av att arbeta med installation av teknisk utrustning och gärna dig som har arbetat med fordonsinstallationer. Du har god vana att läsa ett kopplings-schema och du har ett genuint intresse för teknik. För att lyckas i rollen krävs det att du är kreativ och lösningsfokuserad eftersom vi oftast kundanpassar varje fordon för sig. Så detta är en tjänst för dig som gillar utmaningar och med möjlighet att utvecklas.
Krav på B-körkort (manuelt).
C-körkort är meriterande, men inte ett krav.

Nordic Auto El erbjuder sina anställda friskvårdsbidrag företagshälsovård samt kollektivavtal.


Ansökan
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Nordic Auto El.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!