Svetsare/smed för långt uppdrag i Lund

Werkstadsfolket Bemanning i Laholm AB.
Werkstadsfolket är ett bemannings- och rekryteringsbolag som hjälper företag inom verkstad och industri att hitta personal med rätt kompetens. Vi har vårt kontor i Laholm men vi är verksamma i hela södra Sverige. Vi har varit verksamma sedan 1993 så vi har lång erfarenhet i branschen. Vi är ISO-certifierade för att säkerställa kvalitet och arbetsmiljö.

Just nu söker vi förstärkning i form av två svetsare/smeder hos en av våra kunder i Lund.

Om tjänsten.
Vi söker dig som har lång erfarenhet som svetsare/smed för uppdrag med start omgående hos en av våra kunder. Uppdraget kan för rätt person pågå i över ett år.
Som smed arbetar du framför allt med Mig/Mag-svetsning i svart material på verkstad. Arbete sker även ute i fält och då är det svets med pinne som gäller. Självklart är du även en driven grovplåtslagare så du löser ritningsläsning, kapning bockning beräkna vinklar mm.


Om dig.

Vi letar efter dig som är en problemlösare med bred erfarenhet inom svets och byggnadssmide. Du är flexibel samt ser möjligheter och lösningar där det finns problem. Vi ser gärna att du har social förmåga och förstår värdet av ”teamwork”.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och viljan att utvecklas i yrket.


Om ansökan.

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan!
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!