Svetsare till Skruva Teknik AB i Bjuv

Skruva Teknik AB i Bjuv.
Med anor sedan 1970-talet, är Skruva Teknik AB, en mekanisk verkstad inriktad på legotillverkning av stålprodukter i korta serier. Vår specialitet är att tillverka avancerade skruvtransportörer som kombinerar extremt lång livslängd och snäva toleranser. Vi tillverkar även andra stålkonstruktioner och gör kompletta maskinmontage. Skruva Teknik är ca 45 anställda och omsätter 100 miljoner kronor.

Om tjänsten.
Som svetsare hos Skruva Teknik AB kommer du att arbeta med att bygga olika typer av stålkonstruktioner. Materialet man arbetar med är grovplåt med tjocklek från 10 mm och uppåt. Utifrån ritningar kommer du att svetsa och bygga ihop olika typer av specialkonstruktioner. Du kommer arbeta med kvalificerad svetsning med MIG/MAG.

Kvalifikationer.
För att lyckas bra i denna tjänst hos oss så bör du ha minst 5 års erfarenhet som svetsare och grovplåtslagare. Du måste kunna läsa ritningar och det är meriterande om du har arbetat med att ta fram material, klippa, bocka och valsa. Som person ser vi gärna att du är en lagspelare som förstår vikten av att samarbeta bra med dina kollegor. Du har en yrkesstolthet som gör att du tycker att det är viktigt att du gör ett ordentligt och bra arbete.

Ansökan

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Skruva Teknik AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!