Svetsare till Liedholms i Helsingborg

Liedholms.

Liedholms grundades 1948, och vi har funnits i Helsingborg sedan dess. Vi har ca 100 anställda. Genom vårt läge i Helsingborg har vi nära till allt inom den heta Öresundsregionen, men också distribution via järnväg, lastbil och sjöfart. Vi finns dessutom mindre än en timme från Köpenhamns internationella flygplats, så det är lätt att nå oss. Vi strävar efter långsiktigt samarbete med våra kunder där vår kompetens, våra resurser och vår höga kvalité gör oss till det bästa alternativet. 

Vi fokuserar på följande: 
- Tillverka tryckkärl, maskiner och moduler till kunder inom verkstads- och marina- industrin. Vi ska när så önskas kunna hantera hela produktionsprocessen vid legotillverkning.
- Erbjuda kunder hjälp med konstruktion, inköp/logistik, montage, elinstallation, dokumentation och slutprovning
- Möta höga kvalitetskrav från våra kunder och anlitade klassningssällskap
- Vara certifierade enligt en rad internationella process- och tillverkningsnormer som ASME U, PED (EN 13445), ISO 9001/14001 och EN 3834-3.
- Ha ett välutvecklat samarbete med både kunder och leverantörer för att snabbt kunna svara på frågor och erbjuda kompletterande tjänster.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med tillverkning av  delar och sammansatta moduler till bland annat kärnkraftverk, processindustrier och offshoreinstallationer. Det handlar ofta om höga kvalitets- och dokumentationskrav och tillverkning i både kolstål och höglegerat stål.

Arbetet innefattar framförallt svetsning med du kommer också jobba med  konstruktion, dokumentation, montage och plåtbearbetning.


Det här behöver du för att lyckas och trivas:
- Minst 10 års erfarenhet.
- God kunskaper inom Mig och Tig- svetsning
- Ritningsläsning
- Valsning och kantbockning
- Behärska svenska språket i både tal och skrift. 
- Jobba i grupp

Vidare ser vi att du är självgående, tycker om att utmana dig själv och tycker att det ger energi att hitta lösningar på kundens utmaningar. Du är utåtriktad och trivs med att jobba tillsammans i team och bidra till en bra stämning.

Ansökan
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Liedholms.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!