Svetsare till Kungssmide i Värö AB

Om företaget.
Kungssmide är ett verkstadsbolag som tillverkar projektlösningar till svensk kärnkraft, tillverkningsindustri, processindustri samt bulkindustri där våra kunder finns både i Sverige och Europa. Vi har även ett affärsområde inom Industriservice som är tillgänglig över hela Sverige och verkar inom områdena process, bulkgods och tillverkning.

Kungssmide ingår from 2022 i MekHub-gruppen. Gruppen består av fyra verkstadsbolag med specialistkompetens inom skärning, svetsning, sammanfogning, svarvning, fräsning, kantpressning och ytbehandling. MekHub-gruppen är en del av Knowhub, ett privatägt investmentbolag med säte i Göteborg och en årlig omsättning på drygt 400 miljoner kronor. Knowhub står för ett långsiktigt ägande, med fokus på finansiell stabilitet och varsam utveckling. Läs gärna mer på mekhub.se

Vi erbjuder en arbetsplats med mycket eget ansvar och möjlighet att påverka. Vi är ett mindre företag där arbetsuppgifterna är omväxlande och där vi hjälps åt för att skapa de förutsättningar och resultat som önskas.

Om tjänsten.

Vanliga arbetsuppgift är att utifrån ritningar ta fram och förbereda material för att montera och svetsa en färdig produkt. Vi är certifierade för 1090 och 3834 så det är höga krav både på svetskompentens och vana vid dokumentation. Utöver detta så kan mekaniskt arbete ingå ibland. Arbetet utförs på verkstad men det förekommer även arbete ute hos kunder.

Kvalifikationer.

Du är en driven och noggrann person med stort engagemang och vilja att nå utsatta mål. För att lyckas i rollen så tror vi att du är social, noggrann, flexibel och föredrar att arbeta systematiskt med högt kvalitetstänk.
Krav:
Ritningsläsning
Materialförståelse
Flera års erfarenhet från svetsning/montage


Ansökan

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Kungssmide i Värö AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!