Svetsare till KG Mekaniska AB i Karl Gustav

KG Mekaniska AB.

KG Mekaniska AB har bedrivit verksamhet i de nya lokalerna i Karl Gustav sedan 2011 och är helägt utav Industriunderhåll AB. Företagen kompletterar varandra där Industriunderhåll AB har sin verksamhet i fält och fokuserar på industriellt underhåll. KG Mekaniska har en stor förmåga att kundanpassa lösningar, något åkerier och leverantörer av lastbilspåbyggnader är nöjda med. I den moderna maskinhallen kan företaget tillverka reservdelar till kunder. Plåtverkstaden är modernt utrustad med kapacitet för avancerade stål och plåtarbeten. Företaget är certifierat i FR2000 vilket följer EN1090 och EN3834 med alla tillhörande rutiner för att nå kvalitet.


Dina arbetsuppgifter.
Tjänsten innebär mycket svetsning. På KG Mekaniska jobbar man med många olika produkter och till olika branscher. Detta innebär att jobbet har en väldigt stor variation. Det handlar om svetsning till bland annat stativ, maskiner, fordon eller annan typ av stålkonstruktion. Du behöver vara en allsidig och flexibel person som har breda kunskaper inom svets och mekanik. De vanligt förekommande verkstadsarbeten kommer du stöta på.

Önskvärd erfarenhet.
- Svetsning MIG/ MAG (kräver inga licenser)
- Plåtbearbetning
- Allmän verkstadsvana
- Van vid ritningsläsning
- Van att använda handverktyg
- Erfarenhet av maskinbyggnation
- Van att utföra mekaniska installationer t.ex. installera rörliga delar på maskiner

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt KG Mekaniska AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!