Svetsare till Br. Ahlm Maskin AB

Br. Ahlm Maskin AB.
Br. Ahlm Maskin AB konstruerar, bygger och servar maskiner inom byggindustrin.
I nuläget har företaget en marknadsledande roll i Skandinavien inom byggnationer på lastbil eller trailer med blandningsutrustningar för flytspackel. Större delen av maskinutrustningarna är egenkonstruerade och utvecklade av oss själva.

Vill du bli en i vårt starka team och vara med i vår utveckling av våra maskiner?


Om tjänsten.
Br. Ahlm Maskin AB är i en mycket expansiv fas och söker därför just nu svetsmontörer för arbete vid tillverkningen av våra maskiner.
I dina arbetsuppgifter ingår allt från grundbearbetning till slutarbetning av produkter.

Kvalifikationer.
Huvuddelen av dina arbetsuppgifter kommer att vara svetsning med MIG svets. Vi ser gärna att du har erfarenhet av TIG svetsning. Du ska kunna hantera svets, vinkelslip samt läsa och tolka en ritning. Det är en stor fördel om du har grundläggande kunskaper inom mekanik då en del sådant kan förekomma i ditt arbete. Extra meriterande är om du kankantvik, plasmaskärning, svarv och fräs.

Personliga egenskaper.
Vi ser att noggrannhet är en av dina starka sidor. Ordning och reda är en av dina stöttepelare i ditt arbete. Vi ser även att du behärskar svenska språket i både tal och skrift då mycket av underlagen är skriftliga.

Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Br. Ahlm Maskin AB.  
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!