Svetsare till AnVa Rostfritt & Smide AB i Tranås

Om företaget.
AnVa Rostfritt & Smide AB hette från början Rostfritt & Smide och grundades i Tranås 1966 av Gösta Engborg. AnVa Rostfritt & Smide ägs sedan 2017 av AnVa Tubes & Components AB med huvudkontor i Eskilstuna. En stålrörsgrossist som kan leverera kompletta system. Från början var AnVa Rostfritt & Smide ett entreprenörsföretag men har genom åren utvecklats till en av marknadens mest ansedda inom plåtarbete utanför standard. Idag har företaget ca 25 anställda.  AnVa Rostfritt & Smide arbetar med att hantera specialprojekt inom kvalificerad plåtbearbetning så som laserskärning, kapning, klippning, kantpressning, stansning och svetsning.

Om Tjänsten
Som svetsare på AnVa Rostfritt & Smide så kommer du att arbeta i en grupp med 8 svetsare som gärna hjälper varandra. Arbetet innebär MIG/MAG-svetsning till 90%. Du kommer att tillverka många olika konstruktioner i stål helt efter ritning. Kraven är höga och serierna är små.

Kvalifikationer.
För att klara tjänsten bra så behöver du flerårig erfarenhet av manuell svetsning och ritningsläsning. Du bör ha lätt för att samarbeta med andra och du trivs med högt tempo. Övrigt så är det meriterande med truck- och traverskort.

Ansökan

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt AnVa Rostfritt & Smide AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!