Resande svetsare och montörer för olika uppdrag i Sverige !

Om oss

Werkstadsfolket är ett specialiserat bemanningsföretag med fokus på uthyrning av yrkesmän med spetskompetens inom Norden. Vi tar oss an de mest krävande personalbehoven inom tyngre hantverksyrken som t.ex. svetsning, industrirörläggning, mekanik och plåtarbete. Våra kunder är huvudsakligen svenska och norska företag inom varv, verkstad och industri. Vi drivs av professionalism och passion för vårt yrke och har en långsiktig inställning med en ambition om att alltid prestera lite bättre. Dessutom ska det vara roligt att gå till jobbet. Vår personalstyrka innehåller det bästa Sverige kan erbjuda inom kvalificerat yrkesfolk och nu vill vi komplettera vårt team med fler skickliga kollegor.
www.werkstadsfolket.se

Arbetet

Vi har nu flera intressanta uppdrag runt om i Sverige. Det handlar om olika verkstadsjobb, stoppjobb på anläggningar samt smidesjobb på byggprojekt. Vi letar efter mångsidiga och flexibla personer som är intresserade av att resa runt och arbeta. 

Vi söker följande:
  • Svetsare
  • Industrimekaniker
  • Montörer
  • Industrirörläggare 
Du som söker ska ha ett par års erfarenhet inom yrket. Vi ser gärna att du är en lättsam och social person som tycker om att uppleva nya och olika arbetsmiljöer.  

Ansökan

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Hejca AB. Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med personalchef på Werkstadsfolket: Nijazi Behrami, 0430-481 07


Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, därför uppmanar vi er att skicka in era kontaktuppgifter och en kort beskrivning om vad ni gör idag så kan vi ta resten över telefon!