Svetsare/mekaniker för projekt vecka 28-36, utgå från Värnamo

Werkstadsfolket Bemanning i Laholm AB.

Werkstadsfolket är ett bemannings- och rekryterings bolag som hjälper företag inom verkstad och industri att hitta personal med rätt kompetens. Vi har vårt kontor i Laholm men vi är verksamma i hela södra Sverige. Vi har varit verksamma sedan 1993 så vi har lång erfarenhet i branschen. Vi är ISO-certifierade för att säkerställa kvalitet och arbetsmiljö.
Just nu söker vi förstärkning i form av svetsare/mekaniker för uppdrag hos en av våra kunder i Värnamo-trakten. 

Om tjänsten
Som svetsare/ mekaniker arbetar du med service, underhåll och reparation ute hos flera olika industrikunder. I din roll som svetsare/ mekaniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:
- Svetsning (Pinne främst)
- Mekanik, t ex lagerbyte m.m.
- Problemlösning
- Felsökning
I dina arbetsuppgifter ansvarar du för att åka ut till kunden och lösa de problem som uppstått. Du kommer att utgå från verkstad där du har möjlighet att tillverka delar eller bara för att utveckla nya sätt att underhålla och förbättra maskiner.
Arbetstiden är förlagd på dagtid. 

Om dig
Vi letar efter dig som är en problemlösare med bred erfarenhet inom verkstad, service och underhåll. Du är van vid att skruva och meka och är flexibel samt ser möjligheter och lösningar där det finns problem. Då tjänsten innebär möten med våra kunder ser vi gärna att du har social förmåga och förstår värdet av service.
B-Körkort är ett krav.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och viljan att utvecklas i yrket.

Om ansökan
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan!
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!