Svetsande mekaniker till ElectroHeat i Göteborg

Om ElectroHeat.
I våra lokaler i Hisings Kärra, Göteborg, tillverkar och testar vi våra industriugnar, som ofta kan vara del av en hel automationsanläggning. Vi levererar framförallt till de Nordiska länderna och en del av vår produktion exporteras globalt. Vi arbetar i team där alla medarbetare är specialister inom sina områden. Vi är ca 25 medarbetare som bidrar gemensamt till ett stabilt och lönsamt bolag. Vår unika nisch är att tillverka industriugnar som är en viktig del i tillverkningen av alltifrån rotorn till vindkraft, härda kolfiberchassi till sportbilar eller komposithärdning av elflygplan. Man hittar därför våra kunder inom alltifrån rymdindustri till verkstadsindustri, vilket också gör vårt arbete så spännande.

Om tjänsten.

Du kommer ha en omväxlande roll där du får på egen hand bygga små standardugnar men även vara del i olika team som bygger stora kompletta värmeanläggningar. Då vi arbetar i projektform och varje anläggning är unik är det viktigt att du är mångsidig och kan både bidra från start med plåtarbeten, skruva och svetsa fram till slutmontage. Våra ugnar är högteknologiska och kan bestå av mekaniska delar såsom motordrivna vagnar och pneumatiska luckor.

Kvalifikationer.
- Allmän verkstadsvana.
- Van vid ritningsläsning.
- Van att använda handverktyg.
- Erfarenhet av verkstadsmaskiner såsom pelarborr, kantpress.
- Erfarenhet av maskinbyggnation.
- Van att utföra mekaniska installationer.
- Svetsning MIG (kräver inga licenser).
- Plåtbearbetning.

Personliga egenskaper.
Du bör vara tekniskt intresserad, uppskatta variation och att ställas inför nya utmaningar. Du kan samarbeta i arbetslag som tillsammans bygger en anläggning. Tjänsten kan innebära resande och då ska du kunna åka iväg på installationer 2-3 gånger per år. Det svenska språket kan du och du har minst B-körkort. 


Om ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt ElectroHeat AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!