Svets- rörmontör till Svetskonsult i Varberg AB.

Om oss.
Svetskonsult i Varberg AB har sedan starten 1998, knutit till sig kunder inom flera olika branscher med högt ställda krav med hjälp av sin kompetens och kvalitet. Exempel på detta är kunder inom livsmedels- läkemedels- och kärnkraftsindustri. Vår specialitet är rostfria rörmontage. Vi är ett mindre företag men vår flexibilitet gör att vi kan ta på oss komplexa uppdrag. Arbetet bedrivs både i den egna verkstaden i Varberg samt ute hos våra kunder.

Dina arbetsuppgifter.
Arbetet består till största del av både montage och svetsning av rostfria rör. Du ska efter ritning kunna ta fram material, kapa och bocka, montera och slutligen svetsa ihop detaljerna. Detta kan ske på vår verkstad, där vi i omgångar bygger kundanpassade maskiner med mycket rördragning, samt ute hos kund på olika industrier där det också krävs att man efter ritning både kan montera och svetsa rör.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har ett antal år i branschen med erfarenhet av både montage och svetsning av rör. Eftersom vi är ett mindre företag är det viktigt att du kan arbeta så väl självständigt som i team. Du måste vara engagerad och vara beredd på att kunna lösa problem som dyker upp under arbetets gång. Det är också en fördel om du även har erfarenhet av allmänt verkstadsarbete.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Svetskonsult i Varberg AB.  
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!