Stålmontör till Lecor Stålteknik AB i Kungälv

Om företaget.
Lecor Stålteknik grundades 1965 och ägs idag av EAB. Vi är ett av landets ledande företag inom kvalificerade stålkonstruktioner. Verksamheten bedrivs från Rollsbo i Kungälv där vi fogar över ca 7000 kvm modern verkstadsyta med god lyftkapacitet och en välinvesterad maskinpark. Vi är i dagsläget 40 medarbetare och omsätter ca 100 miljoner. Vi är verksamma inom stålkonstruktioner som arenor, brobyggnad, industriprojekt, byggstommar, tillbyggnader, offshore, marina projekt etc. Våra kunder finns i huvudsak inom bygg, processindustri och marinindustrin. Vi är kvalitetscertifierade enligt SS-EN-1090 för stålkonstruktioner och CE-märkning, ISO-3834 för svetsning och kvalitet - samtliga certifieringar enligt högsta utförandeklass.

Om tjänsten.
I rollen som stålmontör kommer du att arbeta med montering och sammansättning av stålkonstruktioner. Du ska ha erfarenhet av att både kunna rikta och fogbereda med skärbrännare. Är du dessutom en erfaren svetsare kan du även få jobba med detta. Du ska kunna arbeta självständigt utifrån ritningar men givetvis hjälps du och dina kollegor åt när arbetet kräver det. Arbetet bedrivs till största del i vår egen verkstad men arbete ute hos kund kan också förekomma.

Din profil.
Vi söker dig som är erfaren stålmontör/grovplåtslagare. För att lyckas i rollen krävs det att du behärskar ritningsläsning och kan driva ditt arbete självständigt utifrån detta. Det är meriterande om du har erfarenhet inom svets. Vi tror att du har en positiv inställning i ditt arbete och trivs i samarbete med dina kollegor.


Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Lecor Stålteknik AB.  
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!