Värmepumpsinstallatör till Sydpumpen VVS AB i Laholm till Sydpumpen VVS AB i Laholm

Om oss

Sydpumpen VVS AB är ett företag som specialiserat sig på att hjälpa företag och privatpersoner att spara energi och pengar genom att installera värmepumpsystem. För att kunna göra detta på ett optimalt sätt anser vi att man måste specialisera sig.

Vi har över 30 års erfarenhet av värmepumpinstallationer!

Vi utför alla typer av VVS-arbeten. Vi är verksamma i Laholm, Halmstad, Båstad, Falkenberg, Hylte och på hela Bjärehalvön.

 

Nu söker vi förstärkning till vår verksamhet!

Arbetet

Du kommer att arbeta med installation av värmepumpar och solpaneler ute hos våra kunder i Halland och norra Skåne. Arbetet kommer innebära rörinstallation och montage på olika typer av anläggningar.  

 

Kompetens och erfarenhet

Följande kunskaper är önskvärda med inget krav för denna tjänst:

- VVS - rördragning, värmepumpsinstallationer, felsökning och liknande. (ej krav på certifikat, erfarenhet räcker)

- Erfarenhet av tidigare arbete som innefattar exempelvis montering, service och annat där man arbetar med händerna.

- Stor vilja att lära sig nya saker! Är du händig och har rätt inställning kan vi internutbilda dig till en duktig installatör!

 


Personliga egenskaper

Som person är du en initiativtagare och engagerad problemlösare. Då vi arbetar mitt i våra kunders verksamhet sätter vi även ett stort värde på din sociala förmåga. Det är vidare viktigt att du är en handelskraftig person som inte är rädd för lite ”skit under naglarna”.
Har du rätt personlighet och ett tekniskt intresse så kommer vi långt, då har vi rätt förutsättningar för att utbilda dig till en framgångsrik kollega.

Ansökan:
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Sydpumpen. Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.

Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!