Ytterligare en skiftmekaniker sökes till Befesa ScanDust AB i Landskrona.

Befesa ScanDust AB i Landskrona.
Befesa ScanDust är ett återvinningsföretag i Landskrona med fokus på återvinning av filterstoft från tillverkning av rostfritt stål. Sedan starten 1983 så har Befesa ScanDust återvunnit hundratusentals ton rostfritt stålstoft som samlats i våra kunders filteranläggningar. På det gamla varvsområdet utanför Landskrona byggdes en modern återvinningsverksamhet upp med stöd av svenska staten, där den modernaste tekniken används för att återvinna metaller. Den avancerade schaktugnen och bolagets starka fokus på att uppnå en hållbar stålproduktion i Sverige är viktiga pusselbitar i att skapa en verksamhet som Landskrona, och hela Skåne, är stolta över.

Skift med mycket ledighet.
Arbetet sker i ett så kallat 6-skift vilket innebär att man arbetar 7 sammanhängande dagar blandat förmiddagar, eftermiddagar och natt (skiftcykel) för att sedan vara ledig 4–5 dagar. Efter att ha jobbat 6 skiftcykler är man sedan ledig 19 dagar. Ett mycket uppskattat schema.

Om tjänsten.

Efter en lyckad rekrytering så söker vi efter ytterligare en skiftmekaniker Befesa Scandust i Landskrona. Vi söker igen efter en en skiftmekaniker till underhållsavdelningens uppskattade 6-skift där du under stor frihet och tillsammans med dina kollegor i teamet erbjuds ett utmanande arbete.
Är du intresserad av teknik, gillar utmaningar, är serviceinriktad och uppskattar ett högt tempo samtidigt som du vill vara med på vår förändringsresa mot ett starkt förebyggande underhåll är du varmt välkommen med din ansökan.

Som skiftmekaniker ingår du i ett team om sju personer där nära samarbete och flexibilitet är vår styrka för att hålla driften rullande 24 timmar om dygnet året runt.
Du kommer tillsammans med din närmsta kollega, el-skiftaren främst arbeta med avhjälpande reparationer och felsökning av fabrikens processutrustning, men även förebyggande aktiviteter på fabrikens hela anläggning förekommer.

Här erbjuds du ett omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik, och där du under stor frihet själv lägger upp din arbetsdag. Gillar du sedan tekniska utmaningar finns här gott om både ny och gammal teknik att jobba med.

I ditt dagliga arbete rapporterar du till skiftets teamledare som även sköter arbetsfördelningen i hela teamet, men organisatoriskt tillhör du det centrala underhållet och utfört arbete rapporteras i vårt underhållssystem Navision för att skapa historik.

Kvalifikationer.
Du som söker bör ha tidigare erfarenhet av process-industri och arbetat med underhållsfrågor i form av felsökning och reparation av maskinmekanik, ventiler, transportörer och liknande. Kunskaper inom pneumatik och hydraulik ses som meriterande och vi ser gärna att du har en verkstadsmekanisk utbildning i grunden. Vidare bör du ha grundläggande kunskaper om datorer då all rapportering sker digitalt.

Personliga egenskaper som efterfrågas.
För att trivas i denna roll bör du vara strukturerad, ansvarsfull, självgående och en problemlösare som gillar utmaningar. Eftersom jobbet sker i tätt samarbete med övriga i teamet är flexibilitet och prestigelöshet i kombination med god social kompetens viktiga personliga egenskaper.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Befesa ScanDust AB i Landskrona.
Tycker du att det låter intressant? Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan!
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!