Servicetekniker/driftsättare till C. Gunnarssons Verkstads AB i Vislanda

Om företaget.
C. Gunnarssons Verkstads AB har i mer än 60 år varit en maskinleverantör till sågverksindustrin med Europa som huvudmarknad. Vi är ett familjeföretag med en platt organisation där våra medarbetare är med och formar verksamheten och är delaktiga i relationen med våra kunder.
För att ligga i framkant och möta den högsta standarden på marknaden fortsätter vi att ständigt utveckla och tillverka utrustning för virkeshantering.

Om tjänsten.
Arbetet bedrivs mycket ute hos våra kunder inom sågverksindustrin där du är med och monterar och driftsätter våra maskiner. Det förekommer även ombyggnationer hos våra kunder av befintliga anläggningar samt arbete på vår verkstad i Vislanda.

Kvalifikationer.
Om du inte har tidigare erfarenhet av driftsättning av maskiner kan en lämplig bakgrund vara servicetekniker där du erfarenhet av styrstystem/el, montera och reparera maskiner. Meriterande är erfarenhet av pneumatik samt enklare montagesvetsning med både Mig/Mag och pinne.
Du talar och skriver flytande svenska samt engelska och har minst B-körkort.
Detta är en utvecklande och varierad tjänst så du ska ha ett starkt driv och en vilja av att lära nytt och utvecklas. Dessutom ska du ha bra social kompetens eftersom du arbetar mycket tillsammans med våra kunder.

Om ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt C. Gunnarssons Verkstads AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!