Servicetekniker till X-maskiner AB i Örnsköldsvik

Om företaget.
X-maskiner AB är ett företag med stora framtidsplaner och en marknadsledande produktportfölj med bland annat John Deere, Yanmar och Avant. Företagets filialer finns i Östersund, Sundsvall, Örnsköldsvik och Hudiksvall. Vi står för både försäljning och service med ca 35 medarbetare totalt.

X-maskiner omsätter ca 200 miljoner och ingår i en större företagsgrupp med Nordfarm och Bonnet med totalt en omsättning över 400 miljoner. Målet för X-maskiner är att bli det självklara valet. Vi vill tillföra värde i kundens egen kalkyl för att på så sätt stärka företagande i Norrland och göra oss till en värdefull partner.

X-maskiner AB befinner sig i ett expansivt skede och söker därför nu servicetekniker med placering i Örnsköldsvik.

Om tjänsten.
Som servicetekniker kommer du främst att skruva på lantbruksmaskiner, service av entreprenadmaskiner ingår även i tjänsten.
Du kommer att genomföra fackmannamässig service och underhåll enligt instruktionsbok. Du journalför även samtliga åtgärder via tidrapport som underlag för verkmästaren. Du genomför reparationer i samråd med verkmästaren eller kunden, beställer reservdelar i samråd med verkmästaren. Deltar i bolagets förbättringsprocess och arbetsmiljöarbete. En del arbeten kommer att ske via servicebussen eller i kundens egna verkstad. Självständighet och flexibilitet är viktiga egenskaper.

Kvalifikationer.
Vi söker dig med arbetslivserfarenhet som mekaniker inom industrin, verkstad, bil eller helst lantbruksmaskiner/entreprenadmaskiner. Du har god kännedom om servicearbeten och vet att kundens behov och önskemål står i fokus. Du har ett stort intresse för maskiner och motorer samt är en god datoranvändare då mycket felsökning sker via dator. Som person är du pigg, engagerad och gillar att skruva med maskiner.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt X-maskiner AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!