Servicetekniker till Swedish Agro i Fleninge

Om företaget.
Swedish Agro Machinery är ett svenskt företag som startades 2016. Vi fokuserar på försäljning av maskiner, reservdelar och service för märkena CLAAS, HORSCH, SPEARHEAD, RAUCH, METSJÖ, AVR och SCANSTONE.
Vår affärsidé går ut på att bygga upp en anläggningsstruktur och ett återförsäljarnät som redan nu är anpassat för framtiden. Det betyder färre anläggningar, som täcker större område. Det betyder också större reservdelslager på strategiskt valda platser ute i landet, djupgående expertkunskaper kring ett fåtal varumärken och fokus på mobil service.

Dina arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst som servicetekniker där du kommer att arbeta med underhålls-, diagnostik- och reparationsarbete på olika lantbruksmaskiner. Du kommer att utföra service, felsökning och reparationer på motorer, elektriska och hydrauliska system på maskinerna.
I det dagliga arbetet ingår också att svara på kundförfrågningar, ha löpande kontakt med kunder angående pågående reparationsarbeten samt ansvara för servicedokumentation och övrig administration. Du kommer att arbeta både i verkstaden och ute på fältet för att hjälpa och ge service till våra kunder på plats. Du kommer att arbeta nära andra avdelningar inom företaget, främst servicetekniker, teknisk support samt reservdelssäljare.

Det här behöver du för att lyckas och trivas.
- Lägst gymnasieutbildning inom teknik, fordon, maskiner eller mekanik.
- Relevant erfarenhet och kunskaper om reparationer av maskiner eller fordon eller jordbruksmaskiner.
- God datorvana samt B-körkort är ett krav.
- Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper.
Du är en person som har ett stort intresse för mekanik, teknik samt maskiner och service. Du har förmågan att strukturera ditt arbete, följa procedurer och upprätthålla både kvalité och produktivitet. Du har ett stort kundfokus och ser till att kunden får service i rätt tid och till rätt kvalité. Du hittar också sätt att utveckla dig själv genom att arbeta med ständiga förbättringar i ditt arbete. Du delar självklart våra värderingar Långsiktighet, kvalité och lönsamhet som ska skapa största möjliga mervärde för den svenska lantbrukaren.

Vad vi erbjuder dig.
- En spännande och utvecklande tjänst i ett företag som är en del av en framgångsrik internationell koncern inom lantbruksbranschen.
- Vara en del av ett engagerat team som driver verkstadsarbetet framåt i Fleninge.
- Möjligheten att utvecklas långsiktigt inom bolaget och vara med på en spännande resa framåt!

Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Swedish Agro Machinery.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon! För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!