Servicetekniker till STILL Sverige AB i Göteborg

Om företaget.
STILL är ett internationellt bolag som är av de ledande leverantörerna inom fordon och intralogistiksystem. De tillgodoser deras kunder med helhetslösningar inom logistiksystem som bland annat truckar, lagerutrustning, programvara, tjänster och service. STILL söker nu dig som servicetekniker som ska förse deras kunder med service, reparation och underhåll av fordon hos kund i Tuve, Göteborg.

Om tjänsten.
I din roll som servicetekniker arbetar du med underhåll, felsökning och reparation av fordon i en fabrik hos en av STILL´s kunder i Tuve, Göteborg. Du kommer tillhöra en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att fabrikens fordon ska fungera som planerat. Planerad service genomförs månadsvis för att minska risken för oplanerade driftstopp och vid akuta ärenden hanterar du felsökning och reparation av fordon ute i fabrik. Du arbetar självständigt med maskinens alla delar och vid mer avancerade felsökningar används dator som verktyg. Arbetet är variationsrikt och du har många sociala kontaktytor så som kollegor i verkstaden och truckförare. Inledningsvis kommer du att få en introduktion och stöttning av kollegor på plats.

Kvalifikationer.
För att lyckas i denna tjänst så bör du ha en teknisk gymnasial utbildning inom mekanik, tunga fordon, verkstad eller liknande. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper inom mekanik och el. Du har en mycket god datorvan och ser datorn som ditt främsta verktyg.
Du har B-körkort och mycket goda kunskaper i det svenska språket. 

Personliga egenskaper som efterfrågas är:

- Serviceinriktad.
- Ansvarstagande.
- God samarbetsförmåga.
- Problemlösare.

Ansökan

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt STILL Sverige AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!