Servicetekniker till Spirax Sarco AB, Mälardalen med omnejd

Spirax Sarco AB.
Ånga kan hetta upp eller sterilisera nästan vilken industriell process som helst. Det är därför som ånga är förstahandsvalet i så många applikationer runt om i världen. Ånga är en säker, hållbar och effektiv energikälla inom t.ex. livsmedels och läkemedelsindustrin. Spirax Sarco är en ledande leverantör av produkter och tjänster inom ångteknik. www.spiraxsarco.com/se

Om tjänsten.
Vi söker en driven självständig servicetekniker för en heltidstjänst till vårt svenska team. Rollen innebär tekniska tjänster inom ånga och värme så som funktionskontroller, energioptimering, uppstart, felsökning, reparation och förebyggande underhåll. Du kommer att jobba mestadels på ett distrikt kring Mälardalen men resor utanför distriktet förekommer. Arbetet kräver flexibla arbetstider då vi har ett litet team som täcker ett stort geografiskt område. Rollen kräver mycket resor och uppskattningsvis 35 övernattningar per år. Du utgår ifrån hemmet och kommer styra och planera ditt arbete självständigt med mycket direkt kundkontakt där vi strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Du ansvarar till stor del själv över att identifiera, skapa och driva nya möjligheter hos våra kunder inom process och tillverkningsindustrin. Rapportskrivning, rapportering och administration är också en viktig del av arbetet som vi ser att du behärskar.

Önskvärd erfarenhet.
 
· Teknisk bakgrund
· Ångpannor och ång-/kondensatsystem.
· Styr och reglerventiler
· Mekanik och elektronik
· Fastighetsteknik
· Styr- och reglerteknik

Som person är du.

· Självgående/självständig – du ser vad som behöver göras och gör det.
· Öppen/Social – etablera goda relationer.
· Hjälpsam – service minded både internt och externt
· Strukturerad – planering och framförhållning

Vi erbjuder dig en utveckling där kurvan går spikrakt upp de första åren inom ett viktigt och nischat område. Du kommer få frihet och mycket eget ansvar där du är en stor del i företagets och din egen utveckling och tillväxt. Du kommer ha kompetenta kollegor som stöd och support och ett enormt tjänste- och produktutbud levererat av en globalt ledande aktör.

Förmåner.
- Friskvårdsbidrag,
- Frivilliga återkommande hälsoundersökningar,
- Tjänstebil och drivmedelsförmån.

Om ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Spirax Sarco AB .
Det innebär att din ansökan skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets rekryterare.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår kontaktperson på Werkstadsfolket:

Nijazi Behrami, 0430-481 07