Servicetekniker till SIBE International AB

Om företaget.

SIBE International AB har sedan 1972 varit verksamma inom aktuellt område och är specialister på all teknik för LUFTBEFUKTNING, EVAPORATIV KYLNING, VATTENRENING och AVFUKTNING. Med helheten och systemets livscykel i fokus, skapas energi- och vatteneffektiva funktionslösningar för miljövänlig luftbefuktning, evaporativ kylning, vattenrening och avfuktning, där olika mervärden adderas för slutanvändaren. Företagets hemmamarknad är Norden, där SIBE finns representerade med egna kontor i regionerna Stockholm – Vimmerby – Göteborg. Företaget exporterar också system till återförsäljare och slutanvändare i ett flertal länder i och utanför Europa. SIBE har idag hög kompetens och lång erfarenhet från snart alla tänkbara applikationsområden. Allt ifrån traditionella områden som träindustrier och tryckerier, till offentliga lokaler, sjukhus, museer, utvecklingslabb, livsmedels- läkemedels-, fordons- och olika typer av processindustrier m.fl.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden.

Du skall i första hand arbeta kreativt med förebyggande underhåll och akutservice, men även montage, idrifttagningar och utbildningar. Du kommer att vara en viktig ”kugge” i vår verksamhet och kontinuerligt vara delaktig i att utveckla både våra arbetssätt och systemlösningar.

Du utgår från ditt hem (eller annan plats enligt senare överenskommelse), men arbetar inom ett stort geografiskt område. Du måste därför ha förutsättningarna för att kunna vara borta hemifrån, kortare och längre perioder under arbetsveckan. Du bör även uppskatta att resa och övernatta på annan ort, då detta kommer vara en stor del av din ”vardag”.

Din profil.

Vi tror att rätt person för aktuell tjänst är en ödmjuk, flexibel, strukturerad och driven problemlösare, som har lätt för att skapa nya kontakter och förtroende hos dessa. Du bör också vara social och ha lätt för att prata inför andra människor. Då arbetet är mycket självständigt krävs ett stort eget ansvar för att rätt slutresultat skall uppnås. Meriterande för dig som söker tjänsten är erfarenheter av att arbeta ute på ”fältet” som tekniker, gärna inom ventilations-, kyl-, VVS-, el- eller mekanikområdet. Detta är dock inget krav. Beroende på din profil och bakgrund, så kommer arbetsuppgifterna anpassas och utvecklas successivt. En grundförutsättning är att du har B-körkort. SIBE International AB har många kunder och underleverantörer i och utanför Europa. Utöver svenska språket bör du ha grundläggande kunskaper i engelska. Ytterligare språk är meriterande.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt SIBE International AB .  
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!