Servicetekniker till Söderberg & Haak i Jönköping

Om företaget.
Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare i hela landet. Vi marknadsför ledande varumärken som Komatsu, BOMAG, Deutz-Fahr, Krone, Amazone och DALBO
I nedantjänst blir man anställd hos en privatägd återförsäljare, Söderberg & Haak Jönköping AB.

Om tjänsten.

I rollen som servicetekniker arbetar du med service och reparationer av entreprenadmaskiner och lantbruksmaskiner till största delen på verkstaden i Jönköping. Du följer serviceprocessen från början till slut, från kundkontakter, felsökning, reparationer och registrering av arbeten. Vid eventuella arbetstoppar ute på fältet bistår man med fältservice. Vid dessa tillfällen bedriver man arbetet från servicebil för att kunna bistå våra kunder direkt på plats.

Du erbjuds en varierande och utvecklande tjänst hos Söderberg & Haak Jönköping AB. Arbetet innebär stor frihet under eget ansvar. Är du en driven och framåt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.


Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av antingen lantbruksmaskiner eller entreprenadmaskiner och har erfarenhet som mekaniker.
Du har gärna en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel och hydraulik är ett krav.
Tjänsten kan innebära resande med servicebil och därför är B-körkort ett krav.
Du behärskar svenska flytande i tal samt kan läsa och förstå engelska, då våra manualer är på engelska.
Som person är du serviceinriktad och van att arbeta självständigt och ska kunna fatta egna beslut. Du är noggrann, lösningsinriktad och tar ansvar.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Söderberg & Haak.  
Det innebär att din ansökan skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:

Nijazi Behrami, 0430-481 07