Servicetekniker till Rinkaby Maskin AB i Rinkaby

Rinkaby Maskin AB.
Rinkaby Maskin AB säljer och servar flertalet världsledande varumärken, bland annat Komastu, Case-IH, Amazone, Krone och Dalbo. Vi är även servicelämnare åt Grimme. Vårt nära och lokala engagemang är mycket viktigt i vår verksamhet och viljan att lösa våra kunders problem är stark. Bolaget ägs av Andreas Nilsson och Magnus Pehrsson.

Beskrivning av tjänsten.
Våra kunder består av en mix av lantbruks och entreprenadföretag, med olika maskinparker och behov. Vi utför allt från mindre reparationer och löpande underhåll till stora renoveringar. Du är delaktig i hela processen från kundkontakt, felsökning, reparation och registrering av arbetet. Arbetet sker både i vår verkstad samt i fält. Det är viktigt för oss att alla tekniker är experter på ett visst område så du kommer att få mycket utbildning hos oss.
Rätt person erbjuds ett stort ansvar och en central roll inom sitt specialområde.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och maskiner. Du har fordonstekniskutbildning eller liknande. Sprut-certifikat värderas högt.
Du behärskar svenska flytande och kan läsa och förstå arbetsbeskrivningar på engelska och svenska. B-körkort är ett krav, BE och C meriterande.
Som person är du positiv, säljande och lösningsorienterad. Kunden skall alltid vara ditt fokus! Du ska kunna jobba självständigt men inte vara rädd för att fråga om hjälp när det behövs.

Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Rinkaby Maskin AB.  
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!