Servicetekniker till Olsons Maskinservice AB i Vingåker

Om företaget.
Vår verksamhet är inom Service, Utbildning och Försäljning av plåtbearbetningsmaskiner inom verkstadsindustrin i Norden, med fokus på pressar.
Vi omsätter 50 mkr och är 26 anställda varav 17 arbetar med service. Vi har vår grund i 40 års erfarenhet som serviceföretag i branschen och har utnyttjat den genuina och djupa maskinkunskapen till att bli en komplett leverantör inom vårt verksamhetsområde. 

Olsons Maskinservice AB är ett lönsamt bolag i en expansiv fas och vi behöver nu fler hungriga medarbetare med oss på resan.
På Olsons jobbar vi med kundens bästa i fokus, bästa servicen, effektivt- och professionellt i alla led med personal som trivs och drivs av framgång samt har kul på jobbet.  

Om tjänsten.

Som servicetekniker arbetar du självständigt under mycket eget ansvar med service, underhåll och reparationer av plåtbearbetningsmaskiner, framför allt med excenterpressar, hydraulpressar och gradsaxar.
Lämplig bostadsort för rollen är i närområdet av Vingåker eller Katrineholm. Resor med övernattning förekommer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter.

- Montering av nya pressar och tillbehör.
- Renovering av äldre pressar.
- Felsökning och reparationer.
- Förebyggande underhåll.
- Teknisk support och problemlösning.
- Planering och beredning av ditt dagliga arbete.
- Löpande kundkontakter

Personliga egenskaper.

Som person är du en initiativtagare och engagerad problemlösare. Du är en handlingskraftig person som inte är rädd för hugga i när det behövs.  Om du har erfarenhet och utbildning i skärande bearbetning så är detta meriterande. Företaget är inne i en digitaliseringsfas och du behöver därför ha förmågan att använda digitala verktyg för planering och avrapportering. Du är som person strukturerad och har en god administrativ förmåga.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Olsons Maskinservice AB.
Tycker du att det låter intressant?
Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan!
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!