Servicetekniker till MP Entreprenad i Borås

Om företaget.
Vi utför service, reparationer och ombyggnationer av bergborrningsutrustning, entreprenadmaskiner och markförstärkningsmaskiner. Vi är även återförsäljare för det Finska märket Stone Power och saluför deras Borrvagnar och borrutrustning. MP Entreprenad Service Borås AB har fyra servicebilar som åker ut och servar och reparerar maskinerna på plats, men vi har också tillgång till två verkstadslokaler på sammanlagt 1000 kvm. I lokalen finns också en egen hydraulikverkstad där vi utför diverse reparationer vad gäller hydraulik.

Om tjänsten.

Vi söker en erfaren servicetekniker som är serviceinriktad och som inte är rädd att göra det lilla extra för att få arbetet färdigt och kunden nöjd.
Vi jobbar mestadels med bergborrmaskiner men även andra entreprenadmaskiner. Jobbet är varierande och du kommer att få jobba både i verkstaden men även lösa problem på plats hos kund. Arbeten som utförs är allt från lättare reparationer och service till tyngre renoveringar och det är bra om du är intresserad av el och hydraulik.

Kvalifikationer och krav på tjänsten.
Som servicetekniker hos MP Entreprenad är du noggrann och värdesätter hög kvalitet i ditt arbete och det du levererar. Tjänsten innebär mycket kundkontakt, och vi ser därför att du har kund och service i fokus, och anstränger dig för att hitta flexibla och behovsanpassade lösningar. Självklart vill du också vara med och bidra till den härliga teamkänslan och ser dig själv som en lagspelare som har lätt för att samarbeta och bidra med en positiv inställning.

För att uppfylla våra krav och klara tjänsten bra önskar vi följande:

- Fordonsteknisk utbildning (meriterande).
Arbetslivserfarenhet av service- / reparationsarbete av tunga fordon.
Du har god dator- och systemvana.
B-körkort (C-körkort meriterande).
Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Låter detta som ett jobb för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan.

Ansökan

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt MP Entreprenad AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!