Servicetekniker till Maskinparken AB i Svedala

Maskinparken Sverige AB.
Maskinparken är Sveriges största och ledande återförsäljare av park- och gatuvårdsmaskiner för professionell användning och finns idag på tio orter i Sverige inklusive våra tre storstadsområden. Vi erbjuder en helhetslösning inom området med försäljning, service och reservdelar, allt för att våra kunder ska ha den bästa Maskinparken – Året runt och för årets alla behov.


- Då vår kollega sedan 23 år tillbaka går i pension söker vi nu en ny servicetekniker till Maskinparken Malmö, Svedala.

Om tjänsten.

Som servicetekniker på maskinparken har du ett mycket varierande arbete där du jobbar med bland annat felsökning, service, montering och reparation av redskapsbärare, lastmaskiner, gräsklippare, kompakttraktor, elfordon, sopmaskiner, maskinredskap och handhållet för proffs. Du arbetar framförallt på vår verkstad men ibland även ute hos kunder.
Våra typiska kunder är kommuner, fastighetsbolag, kyrkogårdsförvaltningar & entreprenörer.

Kvalifikationer.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med service och reparation av fordon eller maskiner. Gärna erfarenhet från entreprenad eller lantbruksmaskiner. Du har stort intresse och kunnande inom framförallt hydraulik och fordonsel, men även förbränningsmotorer och mekanik. Som person ser vi att du är öppen och positiv i ditt sinne, du ser till kundens bästa och vill ha en hög servicenivå. Du talar och skriver på svenska, hanterar du dessutom fler språk som engelska eller tyska är det ett plus. Att du arbetat med liknande produkter och sysslor ses som positivt men är inte ett krav. B-körkort är ett krav och BE-körkort är meriterande. Du kommer få interna och externa utbildningar på maskinerna som ska servas.


Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Maskinparkerna Sverige AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!